Foto collectie.

Eb en Vloed

Diana van der Bent, Paul den Bakker en Piet van der Pas gaan doen waar ze goed in zijn. Diana zingt, Paul speelt gitaar, Piet vertelt.

Na eerdere samenwerking in verschillende voorstellingen, waarbij Piet meestal de regie voerde, staan deze Delftenaren nu samen op het podium. Zo veranderlijk als de zee is, zo veranderlijk is dit programma. Verwacht mooie, ontroerende en wonderlijke verhalen en gedichten van onder meer Annie M.G., Kurt Tucholsky en Hans Christian Andersen. Dit alles in samenspel met prachtige stukken uit het repertoire van onder meer Don McLean, Cole Porter, Kate Bush, Jacques Brel enz.

EB & VLOED is vorig jaar speciaal voor DE FUUT gemaakt. Vandaar ook het hoge, zon, zout, zee en zand gehalte van het programma. Oorspronkelijk zouden we hem daar tweemaal als gelegenheidsvoorstelling spelen en het daarbij laten. Maar het Fuut publiek was zo enthousiast dat we besloten met de voorstelling door te gaan en ook elders te spelen. We hebben dat dan ook diversen keren met veel plezier gedaan. Maar we kijken uit naar woensdag 16 september om EB & VLOED weer terug te brengen naar zijn geboortegrond. Het podium van DE FUUT. Tot dan, Diana Paul en Piet.

Prijs voor theater en diner €45,-
Prijs voor alleen theater €25,-

Tijden: Aanvang* 18:00 uur
Diner start om 18:30
Show start om 20:30

Reserveren via: theater@defuut.nl

*De Fuut is vanaf 9 uur open. Uiteraard bent u al eerder welkom dan de aanvangstijd.

Proosten op het strand