Foto collectie.

VAN ZESTIEN TOT ZO - EVEN
BAS MAASSEN

Bas Maassen neemt u zingend, vertellend en musicerend mee over het kronkelige pad van een jongmens in wording.

Bas Maassen is veelzijdig podiumkunstenaar. Hij studeerde performance aan de Toneelacamie Maastricht, Muziektheater aan het Koninklijk Conservatorium en Zang aan Codarts. In zijn eerste soloprogramma brengt hij deze elementen samen in een eigenzinnige vertelling.

“Het ene moment rent ie als een doorgedraaide ober over het toneel, even later zit ie aan de piano en zingt een poëtisch lied over liefde en verlangen. Dan is ie ineens een ietwat aangeschoten acteur die Shakespeare probeert te vertolken. Dan weer zo ongeveer een heel orkest in z'n eentje of zakt ie weg in diep gepeins over de zin van het bestaan. Gevolgd door een ontroerend chanson over een gedroomd vaderschap. En dat allemaal met die prachtige stem, waarmee die net zo makkelijk een zelfgeschreven en gecomponeerd lied zingt als wel, schijnbaar moeiteloos, een opera-aria er doorheen jast.

Zelden regisseerde ik iemand met zo'n ruime sortering aan talent. En toch is VAN ZESTIEN TOT ZO - EVEN niet een etalage geworden waarin slechts zijn kunnen wordt getoond. Want nergens raakt Bas Maassen de draad kwijt, alles ten dienste van het verhaal; de geschiedenis van een jongmens in wording

Is Bas Maassen muzikant, singer-songwriter, chansonnier misschien, acteur of cabaretier? Of is tie het allemaal? Ik zou zeggen, oordeel zelf. Dus: KOMT DAT ZIEN.”

Piet van der Pas

Prijs voor theater en diner €45,-
Prijs voor alleen theater €25,-

Tijden:
Aanvang* 18:00 uur
Diner start om 18:30
Show start om 20:30

Kaarten zijn te koop op: theaterdinersdefuut.eventgoose.com

*De Fuut is vanaf 10 uur open. Uiteraard bent u al eerder welkom dan de aanvangstijd.

Proosten op het strand