De Fuut van buiten.

Jouw feest bij de Fuut

De Fuut is de perfécte locatie voor jouw bruiloft, borrel of feest aan zee! Dankzij de ligging aan een prachtig stukje strand met de natuur overal om je heen en dankzij de heerlijke ontspannen sfeer en met ons team, kunnen we meehelpen om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.

We hebben ruime ervaring met alle soorten partijen. Bruiloften en verjaardagen, vergaderingen en bedrijfsfeesten: we denken graag met je mee om alle wensen die je hebt te realiseren. Samen met jou stellen we een programma samen en maken we een offerte op maat. Het is zelfs mogelijk om Strandtent De Fuut in zijn geheel af te huren voor jouw privéfeest of evenement aan zee!

Wil je meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden? Bel 06-42079884 of mail naar events@defuut.nl

Als je op zoek bent naar een aparte ruimte voor een (klein) besloten gezelschap, kan je terecht bij onze buren van De Kwartel. Kijk voor meer informatie op www.dekwartel.nl en huur ‘de Kleine Kwartel’ voor een dag of een dagdeel.

Liever voor een dag je eigen strandtent ? De Fuut is het enige paviljoen op het strand dat volledig afgehuurd kan worden, inclusief de keuken, voor jouw feest! Hoe gaaf is dat! Voor een dag je eigen strandtent, gevuld met alle mensen die jij erbij wilt hebben. Wil je meer informatie? Mail naar events@defuut.nl.

De Fuut van buiten.