De Fuut van buiten.

Welkom bij Strandtent de Fuut

Wat leuk dat je er bent! Bij ons kun je terecht voor eten, drinken, theater en muziek. Kwaliteit staat bij ons hoog op het programma. Dit is terug te zien in onze wisselende menukaart met heerlijke gerechten, ons uitgebreide aanbod van dranken en natuurlijk in de vele mooie avonden met ons culturele programma.

Gedurende het seizoen kun je bij De Fuut terecht voor theater, muziek en dans. Ook organiseren we regelmatig avonden om met vrienden gezellig te borrelen met een pub quiz of bijvoorbeeld een champions league avond. Klik hier om gelijk een kijkje te nemen op onze agenda en vast een plekje te reserveren

Green Key

Lopend naar De Fuut kom je al door het prachtige Westduinpark naar het Stille strand. Wij zijn gek op dit stuk natuurgebied en doen er alles naar om dit gebied en het milieu zo min mogelijk te belasten.

Wij focussen ons in alle onderdelen van de bedrijfsvoering op duurzaamheid. Zo streven we er in de komende jaren naar het Green Key goud keurmerk te behalen. Wil je meer weten over dit keurmerk en wat we eraan doen om dit te behalen? Laat het ons weten!

De Fuut van buiten.